Svatomartinské menu v Praze
U příležitosti svátku Svatého Martina jsme pro Vás již tradičně připravili speciální nabídku od 8.listopadu 2025
- 100g Husích jater v sádle s granátovým jablkem a praženými lupínky mandlí
- 0,25l Drůbeží kaldoun se zeleninou a žemlovým knedlíkem
- 1/4 Svatomartinské husy na jablkách a majoránce pečené, s červeným ořechovým zelím, lokšemi a perníkovým knedlíkem
- od 11.11. a 11 hod. doporučujeme také se Svatomartinským vínem ze sklepů Znovín Znojmo ... 1,5 dcl
Smluvní ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Gramáže u teplých pokrmů jsou uvedeny v syrovém stavu.
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.
Ředitel restaurace: František Novotný | Šéfkuchař: Robert Koura
Kalendář sezónních akcí Restaurace U Pinkasů
Těšíme se na Vaši návštěvu!