Silvestr 2025 s programem
Srdečně Vás zveme k prožití konce stávajícího a počátku Nového roku 2026 do všech prostor naší Restaurace U Pinkasů, kde již tradičně od 20:00 hodin tento večer nabízíme: studené a teplé bufety, domácí dezerty, neomezenou konzumaci Plzeňského Prazdroje, moravských vín ze Znovínu či nealkoholických nápojů Vám během celého večera nabízíme za cenu 2.999,- Kč, s půlnočním přípitkem a novoroční čočkou v ceně.
Večerem Vás budou provázet písničky staropražského heligonkáře na všech patrech naší restaurace.
Koupit vstupenky a vybrat místa lze pouze osobně v restauraci. Rezervace bude akceptována po složení 100% zálohy.
Přejeme Vám dobrou chuť i skvělou zábavu !
SILVESTROVSKÉ MENU
Studený bufet
- Chlebíčky: se šunkou na bramborovém salátu, s vajíčkem a šunkou, se salámem a Hermelínem
- Předkrmy: Variace domácích uzenin na prkénku, variace českých sýrů s vlašskými ořechy a hrozny, pestrá kuřecí galantina
- Saláty: Těstovinový, Hanácký, Šopský
- Pochutiny: Staročeská vejmrda (křen s jablky), kyselé okurky, hořčice, nakládané cibulky, feferony
- Pečivo: Pivní rohlíky a housky, chléb Šumava
Teplý bufet
- Polévka: Staročeská česnečka se sýrovými krutony a čerstvou kudrnkou
- Hlavní jídla: Pikantní Pinkasův guláš se strouhaným křenem, pečená vepřová roláda plněná bylinkovou nádivkou, kuřecí soté s čerstvou zeleninou a houbami, bílé bavorské klobásy se zelím a cibulí
- Přílohy: Vídeňské knedlíky, houskové knedlíky, dušená rýže, domácí bramboráčky
Dezerty
- Moučníky: Dorty, Babiččin koláč s drobenkou, ovocné mísy
Tradiční půlnoční specialita
- Čočka na kyselo s uzenou krkovicí a smaženou cibulkou
- Bohemia sekt 0,2 l
Nápoje v ceně s neomezenou konzumací
- Plzeňský Prazdroj, Kozel tmavý
- Moravská vína ze Znovínu Znojmo a.s.
- Nealkoholické nápoje, produkty Coca Cola
- Káva, čaj - Delta
Přejeme Vám dobrou chuť i skvělou zábavu !
Šťastný nový rok!
Stáhnout .pdf Rezervovat stůlSmluvní ceny jsou uvedeny včetně DPH.
Gramáže u teplých pokrmů jsou uvedeny v syrovém stavu.
Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. století.
Ředitel restaurace: František Novotný | Šéfkuchař: Robert Koura
Kalendář sezónních akcí Restaurace U Pinkasů
Těšíme se na Vaši návštěvu!