Oblíbené recepty od Pinkasů

Skvělý recept na tento týden:

Medailonky z jehněčího masa na česneku a rozmarýnu

Medailonky z jehněčího masa na česneku a rozmarýnu
připravené na domácím grilu

1,2 kg jehněčího hřbetu bez kosti
900 g listového špenátu
100 g uzené slaniny
1dcl olivového oleje
dva stroužky česneku
rozmarýn
sůlkořenící směs do polévky
900 g listového špenátu
bílý pepř

Jehněčí maso nakrájené na jednotlivé porce vložíme do kastrolku s marinádou připravenou z rozetřeného česneku, rozmarýnu, soli, bílého pepře a stolního oleje. Na správně rozžhaveném dřevěném uhlí pokládáme na rošt plátky masa a  za občasného obracení opékáme dorůžova. Při přípravě na lávovém grilu můžeme použít stejný postup. Jako přílohu k masu doporučujeme listový špenát a šťouchané brambory.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Gotická zahrada U Pinkasů je otevřená! Dejte si tradiční hladinku v jedné z nejklidnějších a nejkrásnějších zahrádek v centru Prahy
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Polední menuChcete vědět co jsme pro vás připravili k obědu?
Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek! Recept od Pinkasů Recept od Pinkasů...pro tento týden.

Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 1 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 2 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 3