|
|||
Skvělý recept na tento týden:Guláš trochu jinak1 kg vepřového plecka Maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl, kmín a najemno nakrájenou cibuli. Zprudka osmahneme na oleji, podlijeme 1,5 hrnkem vody a necháme podusit. Po půl hodině zkontrolujeme, jestli už je maso měkké a případně podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme gulášové koření, trochu sladké papriky a špetku chilli. Do jedné smetany rozmícháme 4 vrchovaté lžičky mouky a vmícháme do guláše. Pozor, v tu chvíli se guláš nesmí vařit, aby se nevytvořily hrudky. Poté vaříme ještě přibližně 10 minut. Na konec vmícháme trochu majoránky a zjemníme druhou smetanou. |
|
||
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím, klikněte zde |