Skvělý recept na tento týden:

Vanilková zmrzlina naší babičky

0,5 l mléka
5 žloutků
12 dkg práškového cukru
0,5 lusku vanilky

Vše smícháme v kovovém hrnci, vanilku rozkrojíme na půl, poté dáme hrnec do většího hrnce s vodou a ohříváme ve vodní lázni. Krém mícháme tak dlouho, až v něm omočená vařečka potáhne se silnější vrstvou. Vařit se krém nesmí, jinak by se srazil. Hotový krém přelijeme do jiné nádoby a dáme chladit.

V naší gotické zahradě pro vás, od soboty 8. června po celé léto, připravujeme na našem venkovním grilu a v naší udírně skvělé pinkasovské letní speciality.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde