Skvělý recept na tento týden:

Guláš trochu jinak

1 kg vepřového plecka
1 velká cibule
4 stroužky česneku
2 smetany
kmín, sůl, gulášové koření, sladká paprika, špetka chilli, majoránka, olej

Maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl, kmín a najemno nakrájenou cibuli. Zprudka osmahneme na oleji, podlijeme 1,5 hrnkem vody a necháme podusit. Po půl hodině zkontrolujeme, jestli už je maso měkké a případně podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme gulášové koření, trochu sladké papriky a špetku chilli. Do jedné smetany rozmícháme 4 vrchovaté lžičky mouky a vmícháme do guláše. Pozor, v tu chvíli se guláš nesmí vařit, aby se nevytvořily hrudky. Poté vaříme ještě přibližně 10 minut. Na konec vmícháme trochu majoránky a zjemníme druhou smetanou.


V naší gotické zahradě pro vás celé léto připravujeme na našem venkovním grilu skvělé pinkasovské grilované speciality.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Dárkové poukazy Dárkové poukazy Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.




Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde