Oblíbené recepty od Pinkasů

Skvělý recept na tento týden:

Candát po lesnicku

4 porce očištěného candáta
1 citrón
pevnější houby-lišky, hřiby apod.
sůl a pepř
2 dkg másla
petržel

Kousky candáta pokapeme citrónem a okořeníme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Candáta zabalíme každý zvlášť do vymaštěného alobalu, přidáme houby, kousek másla a alobal zabalíme. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Hotovou rybu podáváme s bramborami. Můžeme posypat čerstvou petrželkou.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Srdečně Vás zveme do centra Prahy k oslavě Silvestra a počátku Nového roku 2020 do všech prostor naší Restaurace U Pinkasů, kde již tradičně od 20:00 hodin tento večer nabízíme skvělou silvestrovskou nabídku za jednotnou cenu 2019,- Kč.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Polední menuChcete vědět co jsme pro vás připravili k obědu?
Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek! Recept od Pinkasů Recept od Pinkasů...pro tento týden.

Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 1 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 2 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 3