|
|||
Skvělý recept na tento týden:Bramboráky s nivou1kg brambor Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme, přidáme sůl, vejce, pepř, česnek, majoránku, mouku a mléko podle potřeby, aby těsto nebylo tuhé. Do tuku rozehřátého na pánvi klademe lžící hromádky, které vidličkou rozestřeme na placky a osmažíme po obou stranách. Když použijeme na smažení sádlo, bramboráky budou krásně křupavé. Když je bramborák opečený z obou stran, sundáme ho na talíř, potřeme nastrouhanou nivou a přeložíme napůl. Poté kapsu vrátíme zpět na pánev, kde ji ještě trochu osmažíme, aby se sýr trochu roztekl. Výborně chutná k pivu! |
|
||
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím, klikněte zde |