Oblíbené recepty od Pinkasů

Skvělý recept na tento týden:

Candát po lesnicku

4 porce očištěného candáta
1 citrón
pevnější houby-lišky, hřiby apod.
sůl a pepř
2 dkg másla
petržel

Kousky candáta pokapeme citrónem a okořeníme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Candáta zabalíme každý zvlášť do vymaštěného alobalu, přidáme houby, kousek másla a alobal zabalíme. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Hotovou rybu podáváme s bramborami. Můžeme posypat čerstvou petrželkou.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na za.atek stranky
Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 1 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 2 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 3