Vítejte v restauraci U Pinkasů

 
 

Tušil snad v dubnu roku 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější českou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem? Místo, kde se budou tvořit dějiny tohoto národa?

Stejně jako jsou Vltava nebo Hradčany neodmyslitelnou součástí Prahy, lze ryze českou lásku k dobrému pivu a útulným hospůdkám považovat za národní dědictví. Jen pár kroků od Václavského náměstí naleznete typickou českou restauraci U Pinkasů, kde se poprvé v Praze začal čepovat Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843.

Špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované  pivo z nerezových tanků nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela jedinečnou a specifickou atmosférou.

A to je to, kvůli čemu sem lidé chodí rádi - vynikající Plzni, čepované tradičním způsobem, takzvané hladinky, poctivé české kuchyni, domácké atmosféře a příjemnému posezení.

Naši milí hosté, na těchto stránkách můžete sledovat aktuální dění U Pinkasů, zajímavosti o všem možném, dozvědět se více o chystaných i dříve proběhlých akcích - zkrátka být v obraze.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Pro letošní období Adventu vám můžeme nabídnout naše vlastní, domácí vánoční cukroví a vánoční štolu. Jedná se o 10 tradičních druhů: vanilkové rohlíčky, linecká kolečka s rybízovou marmeládou, karamelový košíček, florentinské hvězdičky, dvoubarevné pracny, kokosový suk, švestky plněné mandlí v čokoládě, oříškové pusinky, išelské dortíky a vánoční sádlovky.

Oblíbené recepty Oblíbené receptyod Pinkasů Silvestr s programem v Praze Silvestr s programem v Praze31. prosince 2020 Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!