Tušil snad v dubnu roku 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější českou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem? Místo, kde se budou tvořit dějiny tohoto národa?

Stejně jako jsou Vltava nebo Hradčany neodmyslitelnou součástí Prahy, lze ryze českou lásku k dobrému pivu a útulným hospůdkám považovat za národní dědictví. Jen pár kroků od Václavského náměstí naleznete typickou českou restauraci U Pinkasů, kde se poprvé v Praze začal čepovat Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843.

Špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované  pivo z nerezových tanků nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela jedinečnou a specifickou atmosférou.

A to je to, kvůli čemu sem lidé chodí rádi - vynikající Plzni, čepované tradičním způsobem, takzvané hladinky, poctivé české kuchyni, domácké atmosféře a příjemnému posezení.

Naši milí hosté, na těchto stránkách můžete sledovat aktuální dění U Pinkasů, zajímavosti o všem možném, dozvědět se více o chystaných i dříve proběhlých akcích - zkrátka být v obraze.

Neváhejte a ochutnejte naše tradiční velikonoční menu, které podáváme od Zeleného čtvrtka 28.března až do Velikonočního pondělí 1. dubna 2024.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.


Rezervace stolu Rezervace stolu...aneb co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítřek!

Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,  klikněte zde