Tradiční velikonoční menu podáváme v naší Restauraci U Pinkasů od Velkého pátku do Velikonočního pondělí:

 

Předkrm

Velikonoční hlavička ( nádivka s uzeným masem, mandlemi a kopřivami ) . . . . .  89,- Kč

 

Polévka

Hrášková jarní polévka s opečenou slaninou a chlebovými krutony . . . . .  69,- Kč

 

Hlavní velikonoční jídlo

Špikovaná vepřová kýta, na medu pečená, podávaná se špenátem a bramborovými plackami . . . . .  199,- Kč

 

Přejeme Vám dobrou chuť!


Použité receptury včetně názvosloví jsou převzaty z kuchařských knih z 18. a 19. stol. 
Smluvní ceny uvedeny včetně 15% DPH, platné od 15.4.2019
Ředitel restaurace: František Novotný 
Šéfkuchař: Robert Koura


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Zpet na za.atek stranky
Zveme Vás na již tradiční zabíjačku v Praze! Vepřové hody můžete ochutnat od 7. do 10. února 2023 v Restauraci U Pinkasů na Jungmannově náměstí v centru Prahy.
Těšíme se na vaši návštěvu!

Vánoční poukazy Vánoční poukazy... pro Vaše blízké pod stromeček Polední menu Restaurace U Pinkasů Polední menuAktuální polední nabídka hotových jídel.




Facebook page Restaurace U Pinkasu
Při provozu těchto www stránek nevyužíváme soubory cookies. V případě vašeho aktivního informovaného nesouhlasu, prosím,